Wie zijn wij?

Keukencentrum S&M is van oudsher een familiebedrijf, in de jaren '70 opgericht door Auke Snip. In 2006 heeft hij de scepter overgedragen aan zijn jongere broer Tonnie Snip die samen met zijn schoonzoon Erwin Hoekstra de klanten graag te woord staan in hun mooie uitgebreide showroom aan de Industrieweg 1 te Grootegast. 

Wat kunt u van ons verwachten?

Van ontwerp tot montage heeft u aan ons een goede partner voor de aanschaf van uw nieuwe keuken. Door onze ruime ervaring (bijna 30 jaar) in keukens kunnen wij u voorzien van degelijke en practische informatie. Wij werken volgens het no-nonsence principe, dus geen mooie praatjes maar gedegen en eerlijk advies. Alle benodigde werkzaamheden om uw nieuwe droomkeuken in de beschikbare ruimte te creeeren kunt u probleemloos aan ons overlaten, onze monteurs zijn all-round en beschikken over de kennis op gebied van leidingwerk, tegelwerk, stucadoorswerk enz.

Ontwerp

Voor het ontwerpen van uw keuken maken wij gebruik van een tekenprogramma op de computer, dit biedt u de mogelijkheid om direct in 3D weergave uw keuken te zien ontstaan. Hiervoor hebben wij de maten nodig van de ruimte waar uw nieuwe keuken komt te staan, inclusief maten van deuren en ramen. Dus meet zoveel en exact mogelijk de maten in om een realistisch beeld te krijgen. Het is ook mogelijk om via het contactformulier de maten te mailen zodat wij u per mail een groffe schets kunnen toesturen. Geef in het veld bericht zoveel mogelijk informatie over uw wensen zodat wij deze in uw ontwerp kunnen toepassen.

Merken

Wij verkopen keukens van de merken Nobilia, Vancel, Schmidt en Rotpunkt. Met deze merken kunnen wij voor elk budget een mooie en kwalitatief goede keuken leveren waar u heel wat jaren mee vooruit kunt.

Op het gebied van inbouwapparatuur zijn we een totaalleverancier, wij kunnen dus elk gewenst apparaat tegen een markt conforme prijs aan u verkopen. Ook voor de vervanging van apparatuur in een bestaande keuken bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag vrijblijvend een offerte aan op verkoop@keukencentrumsnip.nl of via het contactformulier op deze website.

Ontdek onze milieuvriendelijke keukens!

De groene keuken is de keuken van de toekomst!

Lees meer

Volg ons op facebook!

Altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen!

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.